Doi polițiști au strigat după o femeie pe stradă: „Eşti prea mare. Dă-te pe partea ailaltă!” / Cum au fost sancționați agenții

Doi polițiști  sunt cercetați disciplinar după ce au strigat după o femeie pe stradă. Aceștia i-au adresat femeii cuvintele: „Eşti prea mare. Dă-te pe partea ailaltă!”

Incidentul a avut loc în stațiunea Covasna. S-a luat decizia ca aceștia să fie cercetați după ce pe internet a fost distribuită o filmare în care ofițerii au avut un comportament necorespunzător față de o femeie.

Filmarea, realizată dintr-o autospecială, surprinde momentul în care unul dintre poliţişti scoate capul pe geamul portierei din dreapta şoferului şi îi cere unei femei care circula pe trotuar să traverseze pe partea cealaltă a drumului, pentru că obturează radarul.

„Treci pe partea ailaltă. Aşa, da, că nu mai văd aici. (…) Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea ailaltă”, îi spune poliţistul, în timp ce colegul său râde, completându-l într-un limbaj inadecvat.

După ce imaginile au fost făcute publice, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna a început o cercetare prealabilă, după această procedură disciplinară urmând să fie luate măsuri conform Statutului Poliţistului, scrie Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...