Doi polițiști din Covasna au fost împușcați de un bărbat pe numele căruia se afla emis un mandat de aducere

Situație incredibilă în județul Covasna. Doi polițiști ar fi fost împușcați de un bărbat pe numele căruia se afla emis un mandat de aducere. Oamenii legii se află în afara oricărui pericol.

Totul a început joi dimineață când doi bărbați, de 20, respectiv 50 de ani, ar fi agresat fizic un polițist în fața sediului Postului de Poliție Barcani.

Cei doi bărbați fuseseră citați la sediul Postului de Poliție Barcani, în vederea soluționării unei petiții. Aceștia au devenit reclacitranți și l-ar fi tras de uniformă pe șeful de post, moment în care unul dintre ei l-ar fi lovit cu pumnul pe polițist, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române.

Doi polițiști din cadrul Postului de Poliție au intervenit pentru a-l ajuta pe colegul agresat, folosind spray iritant-lacrimogen, asupra celor doi bărbați, care au fugit de la fața locului.

Polițiști împușcați de un bărbat

Ulterior, în jurul orei 16.00, în timp ce polițiștii puneau în executare un mandat de aducere, emis pe numele unuia dintre cei doi bărbați, aflându-se la domiciliul acestuia, bărbatul ar fi luat un pistol și ar fi tras cu acesta, rănind doi agenți de poliție, la nivelul membrelor inferioare.

Cei doi bărbați au fost imobilizați de polițiști, fiind conduși la sediul Poliției Orașului Întorsura Buzăului, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii răniți au fost transportați la o unitate medicală, în stare stabilă, fiind în afara oricărui pericol.

În urma acestui eveniment, conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus efectuarea de verificări, prin Direcția Control Intern și S.I.A.S., ambele din cadrul I.G.P.R., cu privire la modul de organizare și desfășurare a misiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole