Doi polițiști locali au rupt mâna unui cerșetor, apoi i-au cumpărat tăcerea cu bani

Doi agenți ai Poliției Locale Cluj au fost reținuți, fiind vinovați de agresarea unui bătrân cerșetor. Cei doi sunt acuzați de purtare abuzivă și vătămare gravă, informează Foaia Transilvană.

Fapta prin care s-a pricinuit integrităţii corporale sau sănătăţii o vătămare care necesită pentru vindecare îngrijiri medicale mai mult de 60 de zile, sau care a produs vreuna dintre următoarele consecinţe: pierderea unui simţ sau organ, încetarea funcţionării acestora, o infirmitate permanentă fizică ori psihică, sluţirea, avortul, ori punerea în primejdie a vieţii persoanei, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani”.

Pe o filmare făcută la sfârșitul lunii octombrie, se vede cum doi bărbați, care sunt polițiști locali, îi dau bani unei persoane fără adăpost, un cerșetor. Cei doi l-au filmat pe bătrânul cerșetor în timp ce îi dădeau suma de 500 de lei, ca acesta să renunțe la orice acuzație.

Fapta a avut loc în vara anului 2020, dar până în prezent polițiștii de la Secția 1 de Poliție Cluj au mușamalizat dosarul. Totul se petrece pe peronul Stației CFR Cluj Napoca, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole