Doi soldați ruși s-au dus să ceară combustibil la o secție de poliție din Shevchenkovo, lângă Harkov

În războiul din Ucraina apar și cazuri de inconștiență vecină cu prostia. Doi soldați ruși au rămas fără combustibil pentru vehiculul lor, așa cum se pare că au rămas multe blindate și tancuri ale armatei ruse, și s-au dus să ceară ajutor de la o secție de poliție ucraineană.

Probabil erau convinși de propaganda rusă dinainte conflictului prin care li se spunea că poporul ucrainean îi așteaptă cu brațele deschise. Din păcate, așa cum au aflat acum, nici vorbă de o primire prietenoasă, dimpotrivă.

Ambii soldați, foarte tineri, au fost reținuți de polițiștii din Shevchenkovo și interogați de autoritățile locale.

Cazul a fost prezentat pe larg de presa locală din Ucraina și arată încă o dată că armata nu este nici pe departe atât de pregătită pe cât se lăuda Putin, iar lipsurile de materii prime și mâncare îi demoralizează deja pe soldații ruși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...