Doliu în presa din România. Un comentator sportiv a murit la numai 46 de ani

Comentatorul sportiv și fostul pilot de raliu, Alexandru Tămășescu, a murit la 46 de ani.

Acesta a fost găsit fără suflare de un prieten. Fostul journalist sportive nu a răspuns apelurilor telefonice, cee ace a trezit suspiciuni.  Tămășescu ocupa și un post de trainer în cadrul Academiei Titi Aur.

Din păcate, Dumnezeu să-l odihnească, am auzit în această dimineață, mi-au spus colegii mei de la academie, de la concursurile de conducere defensivă. Și asta pentru că era unul dintre colegii noștri, unul din trainerii noștri. Eu mă cunosc cu el de foarte mult timp. Am făcut cu el emisiuni, am participat la emisiuni pe care le făcea el. Ne filma de fiecare dată la raliu și făcea reportaje pentru diferite televiziuni.

Era prietenul nostru, era din anturajul nostru, iar pentru mine, în afară de prietenie, a fost unul din trainerii noștri foarte buni.

Avea cuvintele la el, era printre cei mai buni, cei mai expresivi, dintre trainerii care transmiteau cel mai bine informația. Am primit un mesaj de la unul dintre colegii noștri, în primă fază am crezut că e o glumă proastă. Alexandru era aventurier, îi plăcea să meargă în excursii, cu rulota, să plece pe malul mării, era un tip rebel, dar un rebel decent, nu exagera. Îmi pare foarte rău, nu știu ce s-a întâmplat, nu am mai multe informații„, a declarat Titi Aur pentru RomâniaTv, despre moartea lui Alexandru Tămășescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...