Doliu la Gazprom

Inginerul șef și prim-adjunct al directorului general al Gazprom Tomsk, Alexander Lun Fu, a murit la vârsta de 49 de ani, după cum a declarat serviciul de presă al companiei.

Lun Fu a lucrat pentru companie în 2013.

„A avut o experiență profesională excepțională, s-a bucurat de un respect infailibil în rândul colegilor și a avut o mare contribuție la dezvoltarea întreprinderii. Transmit sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui Alexandru Viktorovici”, a declarat Vladislav Borodin, directorul general al companiei, prin intermediul serviciului de presă pentru Interfax.

Lun Fu a absolvit Universitatea Tehnică de Stat din Ural în 1996. Imediat după absolvire, a început să lucreze la Gazprom Transgaz Yugorsk. În 2013, a devenit inginer șef – prim-adjunct al directorului general al Gazprom Transgaz Tomsk.

Gazprom Transgaz Tomsk operează aproximativ 12,2 mii km de conducte de petrol și gaze în Siberia și Orientul Îndepărtat, inclusiv conducta Puterea Siberiei, care a început să funcționeze în 2019, pentru a furniza gaze Chinei. Compania operează, de asemenea, 13 stații de compresoare, o stație de pompare și compresoare și 149 de stații de distribuție a gazelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole