Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, confirmat pozitiv cu Covid-19

Dominic Fritz a anunțat miercuri că a fost confirmat pozitiv cu Covid-19 și că va rămâne în izolare. Într-o postare pe Facebook, primarul Timișoarei a descris simptomele pe care le are.

„A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Aseară am simțit dureri musculare și o stare subfebrilă așa că am făcut un test azi dimineața la prima oră. Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara pentru că am purtat tot timpul mască”, a scris Fritz pe Facebook.

În perioada în care nu își va exercita atribuțiile de primar, locul îi va fi luat de viceprimarul Ruben Lațcău, cel care urmează să devină tată în zilele următoare.

„Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare și îi îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanța va valida și supleantul din Consiliul Local, Ruben Lațcău va convoca Consiliul Local în formulă completă și să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără”, a mai scris primarul.

În încheiere, Dominic Fritz îndeamnă pe toată lumea să respecte măsurile recomandate de autorități. „Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare. Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie”, a mai transmis Dominic Fritz.

Anterior, edilul a scăpat în repetate rânduri, inclusiv atunci când viceprimarul Lațcău a fost confirmat pozitiv.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole