Donald Trump a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19

Președintele SUA și soția sa Melania Trump au confirmat că au fost infectați cu coronavirus. Donald Trump face parte din grupa de risc ridicat, având vârsta de 74 de ani, scrie CNN.

Donld Trump a anunțat pe Tweeter că rezultatele testului au fost pozitive, iar acum sunt în carantină pentru a începe procesul de vindecare. Ei au fost testați după ce Hope Hicks, una dintre principalii consilieri ai președintelui, a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus. Trump a călătorit împreună cu Hicks în campania electorală.

„În seara aceasta (n.r. – dimineața în România), Prima Doamnă şi eu însumi am fost testaţi pozitiv la COVID-19”, a anunţat pe Twitter preşedintele primei puteri mondiale. “Intrăm imediat în carantină şi în procesul nostru de recuperare. Vom reuşi ÎMPREUNĂ”, a scris Donald Trump.

Hope Hicks se afla la bordul Air Force One împreună cu preşedintele american când acesta a zburat marţi la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden. De asemenea, ea a mers cu el miercuri în Minnesota pentru un miting de campanie.

Medicul Casei Albe a anunţat, la rândul său, că Donald Trump a fost testat pozitiv la COVID-19, dar „se simte bine”. Potrivit medicului, Donald Trump va rămâne la Casa Albă în timpul “convalescenţei sale”.

Casa Albă a anunţat de asemenea că preşedintele Donald Trump şi-a anulat deplasarea în Florida, ce ar fi trebuit să aibă loc vineri.

Recent, Trump s-a întâlnit și cu principalul contracandidat de la alegeri, Joe Biden, ceea ce face că este posibil ca și acesta să fi fost expus la coronavirus.

Deocamdată este neclar unde și cât va sta Donald Trump în izolare și cum va continua campania electorală pentru al doilea mandat la președinția SUA.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole