Donald Trump amenință că își va lansa o platformă de comunicare ce va concura Twitter

Donald Trump răspunde deciziei Twitter de a-i suspenda definitiv contul și declară că intenționează să lanseze o platformă concurentă, iar pentru acest lucru negociază deja cu diferite alte site-uri.

Anunțul a fost făcut pe contul de Twitter al instituției prezidențiale POTUS, dar platforma a eliminat la scurt timp postările.

Trump este cunoscut pentru declarațiile pompoase și vindicative pe care le face de fiecare dată când nu îi convine ceva. De aceea este greu de crezut că va lansa vreo platformă se comunicare în viitorul apropiat, dată fiind dificultatea cu care orice noutate din acest sector reușește să aibă succes.

Președintele încă în exercițiu al SUA a acuzat Twitter de o înțelegere cu stânga radicală menită a-l reduce la tăcere. Decizia Twitter este controversată, fiind prinsă între libertatea de comunicare a oricărei persoane și mesajele de incitare la ură și violență.

Twitter a suspendat contul lui Donald Trump ieri, 8 ianuarie 2021, după ce Facebook și Instagram au anunțat măsuri similare. În SUA, platforma Twitter este cea mai utilizată modalitate de comunicare în spațiul public, așa cum este Facebook în România.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole