Donald Trump ar putea fi externat la doar trei zile de la internare

Starea de sănătate a preşedintelui SUA Donald Trump, contaminat cu COVID -19, continuă să se ”amelioreze” şi ar putea fi externat luni, 6 octombrie 2020, au declarat duminică medicii săi.

Nivelul de oxigen al preşedintelui american a scăzut în două rânduri de la apariţia simptomelor, dar acum este mai bine şi nu mai are febră, a declarat medicul Casei Albe Sean Conley de la spitalul militar Walter Reed.

Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, continuă tratamentul cu medicamentul antiviral remdesivir, care împiedică replicarea virusului, şi de asemenea i se administrează dexametazonă, un medicament din familia corticoizilor utilizat pentru tratarea cazurilor severe, a precizat dr. Sean Dooley .

‘„Astăzi, se simte bine, este în picioare şi activ”, a adăugat un alt medic, Brian Garibaldi, în cadrul unei conferinţe de presă. ‘„Obiectivul nostru pentru această zi este să-l facem să mănânce, să se hidrateze şi să fie pe picioare, astfel încât să fie mobil şi să se simtă bine”, a spus el. „Speranţa noastră este să-l scoatem din spital mâine şi să continuăm tratamentul de la Casa Albă”, a adăugat dr. Garibaldi.

Citește și:

1 COMENTARIU

  1. Orice alt președinte american care prinde un virus ar fi o veste; Prinderea lui Donald Trump este o senzație.
    Senzaționalismul este moneda tărâmului modern al presei. Nici un președinte – să nu mai vorbim de celebritate – traficuri în acea monedă la fel de mult ca realitate vedeta de televiziune cum exec șef.
    Drama din acest weekend cu narațiuni de infecție pe jumătate formate dezlegate de zeci de reporteri prost informați s-a desprins ca un ultim efort de a umple rezervoarele de imagini, fotografi și vederi de la foarte mare distanta.
    Aștepta. O vizită surpriză în timp ce ar trebui să fie izolat și să primească tratament pentru Covid-19? Izolarea nu înseamnă, bine, izolare? Cu toate acestea, duminică, la doar jumătate de Scaramucci după ce a apărut la prima dezbatere prezidențială, a sugerat că va face la o „mică vizită surpriză” pentru susținătorii săi adunați în afara Centrului Medical Militar Național Walter Reed. Ce poate însemna aceasta mișcare ? Cautam pe Tweet o noua informație ? În acest caz, „a sugerat” înseamnă „a spus”, ceea ce a făcut în videoclipul care însoțește următorul tweet: 12:16 AM · Oct 5, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole