VIDEO Donald Trump spune că se simte mai bine

Donald Trump, aflat la tratament pentru COVID-19 în spital, a publicat un video pe Twitter în care explică faptul că se simțea rău la venirea în spital, ieri, dar acum este mult mai bine.

Președintele american s-a filmat în apartamentul prezidențial din spital. Deși nu arată foarte bine, a spus că „în următoarele câteva zile va fi adevăratul test. Vom vedea ce se întâmplă”.

Intervenţia video a preşedintelui survine la câteva ore după o serie de aprecieri contradictorii referitoare la gravitatea stării sale din partea oficialilor administraţiei americane.

Intervenţia video a preşedintelui survine la câteva ore după o serie de aprecieri contradictorii referitoare la gravitatea stării sale din partea oficialilor administraţiei americane.

https://twitter.com/i/status/1312525833505058816

1 COMENTARIU

  1. Documentarul și activistul de stânga Michael Moore a lansat pe pagina sa de Facebook o teorie a conspirației care a sugerat că diagnosticul de coronavirus al lui Donald Trump a fost falsificat.

    „Există un adevăr absolut despre Trump: El este un mincinos consecvent, absolut, neîncetat, neînfricat și profesionist. Un mincinos în serie. Un mincinos dovedit de fapt. Câte minciuni a dovedit Washington Post în acești patru ani? 25.000? A minți cel puțin de două ori în fiecare oră de veghe? Gândește-te la toți oamenii răi pe care i-ai cunoscut în viața ta. Chiar și cei mai răi despre care nu ai putea spune asta.
    Domnul Moore a întrebat atunci „deci de ce naiba l-am crede astăzi? Ți-a câștigat încrederea acum?”
    „Michael Moore plutește teoria conspirației conform căreia Trump ar putea preface un diagnostic Covid”
    Romane deschide-ti mintea cu o stare sănătoasă, cauta după informația de buna calitate și luminează-te cu încredere, consuma din adevăr sau minciuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole