Donald Trump: „Construiește-ți propriul site!”

A fost semnalat un nou atac al fostului președinte Donald Trump la adresa Twitter. În unul dintre primele interviuri de după plecarea de la Casa Albă, acordat pentru Newsmax, Trump a declarat că Twitter este „plictisitor”.

Acesta în contextul în care contul său de pe rețeaua socială a fost suspendat în luna ianuarie, după asaltul asupra Capitoliului.

 Chestionat la Newsmax în legătură cu o posibilă revenire a sa pe rețelele sociale, fostul lider american a precizat că, în acest moment, poartă negocieri „cu mai multe persoane”. Trump nu a exclus însă nici posibilitatea de a avea propriul site de acest fel.

„Există, de asemenea, cealaltă opţiune, aceea de a-ţi construi propriul site”,  a spus Donald Trump.

Va intra din nou în cursa electorală?

În ceea ce privește planurile sale pentru anul 2024, atunci când ar putea candida din nou la președinția SUA, Trump a precizat: „Nu voi spune încă, dar avem un sprijin extraordinar. (…) Sunt singurul care este acuzat, dar cifrele mele sunt în creştere”.

Declarațiile lui Donald Trump vin la câteva zile după ce acesta a fost achitat de Senatul SUA pentru acuzația de incitare la insurecție în legătură cu violențele în care au fost implicați susținătorii săi, pe 6 ianuarie, în sediul Congresului.

A fost a doua oară când Trump s-a confruntat cu o procedură de impeachment și a scăpat de punerea sub acuzare. Achitarea sa deschide astfel posibilitatea ca Trump să intre din nou în cursa electorală din 2024 pentru preșdinția SUA.

Politicile care nu permit oamenilor să se întoarcă

Despre o posibilă candidatură a lui Trump la alegerile de peste patru ani a vorbit recent și directorul financiar al Twitter, Ned Segal, care a precizat că magnatul american va rămâne cu contul blocat chiar dacă va candida din nou la alegeri.

Întrebat dacă suspendarea contului lui Trump va fi menținută în cazul în care acesta va reintra în cursa electorală, Ned Segal a răspuns: „Politicile noastre nu permit oamenilor să se întoarcă. (…) Atunci când eşti eliminat de pe platformă, eşti eliminat indiferent dacă eşti comentator, director financiar, fost sau actual oficial”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...