Donald Trump se prevalează de al cincilea amendament al Constituției în depoziția pe care o face

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, este auzit spunând că nu a avut „absolut de ales” decât să accepte al cincilea amendament, care protejează împotriva autoincriminării, în timpul unei depoziții din 10 august 2022, difuzată marți (31 ianuarie) de către biroul procurorului general al statului New York.

Procurorul general Letitia James a spus că ancheta ei a descoperit dovezi semnificative că Organizația Trump a dat băncilor și autorităților fiscale informații financiare înșelătoare pentru a obține beneficii.

Donald Trump s-a folosit de al cincilea amendament, iar din motivele arătate acesta a refuzat să răspundă la întrebare

„ Din toate motivele furnizate în răspunsul meu, care este încorporat aici în întregime, refuz să răspund la întrebare”, a spus Trump ca răspuns la întrebările biroului AG, potrivit agerpres.ro.

Biroul lui James a declarat marți că a lansat videoclipul depoziției după o solicitare FOI (Libertatea Informației) de la CBS News.

Donald Trump refuză să ia parte la un dineu al presei americane, dar participă la un miting

Citește mai departe pe România Liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...