Donald Trump va lansa Truth Social, propria rețea de socializare

După ce a fost interzis pe Facebook, Twitter, Instagram și YouTube, fostul președinte american, Donald Trump, anunță că-și va lansa propria rețea de socializare, care se va numi Truth Social.

„Am creat Truth Social şi Trump Media and Technology Group (TMTG) pentru a rezista tiraniei giganţilor tehnologiilor”, a afirmat fostul preşedinte într-un comunicat, adăugând că platforma sa ar urma să fie lansată în primul trimestru al anului viitor. Platforma Truth Social va fi disponibilă în versiune beta, prin invitaţie, din noiembrie 2021, se arată în comunicat, în timp ce noul grup media al miliardarului, TMTG, va include şi un serviciu video la cerere cu programe de divertisment şi podcasturi „no-woke”.

Conturile lui Donald Trump de pe marile rețele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și YouTube, au fost înschise în luna ianuarie a acestui an, pe motiv că i-a incitat pe partizanii săi la violenţă pe platformele lor, înainte de asaltul asupra Capitoliului de la Washington, în timpul ceremoniei de certificare a victoriei rivalului său, Joe Biden, la prezidenţiale.

Înainte de a fi interzis, Donald Trump avea aproape 89 de milioane de abonaţi pe Twitter, unde anunţase multe decizii prezidenţiale majore şi concedieri zgomotoase, pe Facebook era urmărit de  35 de milioane de oameni, iar pe Instagram avea 24 de milioane de urmăritori.

Marile companii din Silicon Valley şi-au „folosit puterea unilaterală pentru a reduce la tăcere vocile disidente din America”, a adăugat Donald Trump.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...