Dorin Cioabă, Regele rromilor: Vor fi numai pene de lebădă în toată Austria. Au căutat-o cu lumânarea

Dorin Cioabă, cunoscut drept regele rromilor a reacționat într-un fel specific lui și a transmis pe aceeași cale un mesaj adresat executivului Austriac după ce această țară s-a opus intrării României în Spațiul Schengen: ”Vor fi numai pene de lebădă în toată Austria, pentru ce au făcut României”.

”Vor fi numai pene de lebădă în toată Austria, pentru ce au făcut României. Au căutat-o cu lumânarea. Romii mei, nu puteți să le aduceți în țară lebedele ca nu suntem în Schengen, dar le vom servi la ei acasă. S-au pus cu cine nu trebuie. Asta le va durea cel mai tare”, a transmis Cioabă.

Mesajul său face referire la o știre apărută în anii 90, despre mai mulți  romi din România care ar fi mâncat lebedele aflate pe un lac din Viena.

În anii 2000, povestea a fost reluată de presa britanică,  însă după o anchetă cotidianul britanic The Sun a fost obligat să publice o dezmințire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...