Dosar penal pentru afişe electorale dezlipite în Hunedoara

Publicat: 13 mai 2024, 16:53, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Dosar penal pentru afişe electorale dezlipite în Hunedoara

Polițiștii din Petroșani au deschis un dosar penal după ce o persoană ar fi dezlipit mai multe afișe electorale aflate pe un panou central, amplasat pe o stradă din localitate. În urma acestui incident, au fost demarate o serie de cercetări, anunță Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor din Petroșani, după ce un bărbat care candidează la funcţia de primar al municipiului Petroşani, din partea unui partid politic a sesizat faptul că mai multe afișe electorale au fost dezlipite de pe panoul central. În acest caz poliţiştii au demarat cercetări specifice, în vederea identificării autorilor faptei şi luarea măsurilor legale ce se impun, a mai precizat sursa citată.

Citește și: Țipetele de la miezul nopții: USR și AUR s-au bătut pe afișe

”La data de 11 mai 2024, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi dezlipit afișe electorale de pe panoul central situat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroșani. În acest caz polițiștii au demarat cercetări specifice, în vederea identificării autorilor faptei și luarea măsurilor legale ce se impun”, transmite IPJ Hunedoara.