Dosare penale pentru doi bărbați din Galați care au folosit adeverințe false pentru a circula noaptea

Doi bărbaţi din Galaţi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi de poliţişti folosind adeverinţe de angajator false pentru a circula pe timpul nopţii.

În baza unui plan de acţiune pe linia prevenirii şi combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2, poliţiştii Serviciului Ordine Publică au oprit în trafic, pe strada Calea Prutului, din municipiul Galaţi, un autoturism la volanul căruia au identificat o femeie, de 43 de ani, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

În autoturism au fost identificaţi, de asemenea, doi bărbaţi, de 45 şi 23 de ani, care au prezentat adeverinţe întocmite în data de 1 martie, ce atestau calitatea de angajat la o societate comercială din municipiul Galaţi.

Efectuând verificări în baza de date S.I.I. – Ministerul Muncii, poliţiştii au constatat că cei doi bărbaţi, pasageri în autoturism, nu figurează ca angajaţi ai societăţii în cauză.

În consecinţă, au întocmit dosare penale şi efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, a mai precizat sursa citată.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...