Dr. Alis Grasu la Dialogurile Puterii: La „Ambulanță”, timpul nu ne este prieten

Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, vorbește la podcastul Dialogurile Puterii despre realitățile de la Ambulanță”, acolo unde timpul este cel mai mare dușman.

Ce înseamnă Serviciul de Ambulanță București-Ilfov? Peste 1.800 de apeluri zilnic, un deficit de personal de 65% calculat la populația declarată statistic în București-Ilfov, 57% de ambulanțe cu durata normată de funcționare de peste 10-15 ani și chiar 17 ambulanțe cu peste 17 ani, medicii ca și întregul echipaj lucrează într-o ținută incomodă, cară aparatură foarte grea, adesea sunt agresați verbal sau fizic, trebuie să facă față unui trafic foarte aglomerat și unei infrastructuri deficitare, ceea ce mărește riscul de accidente, salariile nu mai sunt motivante având în vedere stresul, riscurile, activitatea ”pe baricadă”, 24 de ore din 24 în perioada sărbătorilor.

Împreună cu echipa sa ”puternică”, doctorul Alis Grasu manageriază, astfel, activitatea pentru ca ambulanța să ajungă în cel mai scurt timp la omul care are nevoie urgentă de ajutor medical.

Podcastul cu managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu, îl puteți urmări începând de duminică, 10 decembrie, de la ora 18:00 pe Youtube Ziarul Puterea și de la ora 19:00 pe site-ul Puterea.ro

Mai multe articole...

Cele mai citite articole