Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție ca să o poată angaja pe bani mulți în insituție

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000 de lei pe lună, din Direcția de Sănătate Veterinară Buzău. Zilele trecute a fost surprins ținându-se de mână cu soția divorțată, angajată de ani buni la DSVSA Buzău.

Mai întâi și-a angajat fiica, iar apoi și-a adus și nevasta, ca să fie echipa completă. Fiul dă și el târcoale, dar vine pentru moment doar în vizită. E mare director, ce naiba! Poate să facă ce-i poftește sufletul.

Păle Dănuț, nașul protector al familiei Dragnea.
Păle Dănuț, nașul protector al familiei Dragnea.

Nevasta divorțată a fost trecută cu numele zDragnea

În urmă cu un an am scris despre acest caz, dar evident, Dănuț Păle, superiorul și prietenul lui Dragnea, îl protejează din funcția de Subsecretarul de Stat al ANSVSA. Atunci am atras atenția că Dragnea Laurențiu, conștient fiind că poate ajunge pe mâna ANI dacă află cineva cum și-a angajat nevasta în instituția pe care o conduce, cu ajutorul amicului de la IT din DSV i-a mai mus un un „z” în fața numelui soției și a aruncat-o la capătul listei, doamna Dragnea, devenind doamna zDagnea.

Lista este în ordinea alfabetică, astfel la litera D, îi regăsim pe tatăl Dragnea Adonis Laurențiu și fiica Dragnea Andrada Laura, iar de abia la litera „Z” o regăsim și pe mama Dragnea Anda.

Anul acesta, băieții de la DSVSA s-au pregătit ceva mai bine și au trecut declarațiile de avere și interese cu coduri, fără a mai trece numele fiecărui angajat. Mai mult de atât, declarațiile de avere nu sunt în ordine alfabetică. Suntem curioși de părere vor avea inspectorii de la Agenția Națională de Integritate(ANI).

A divorțat de nevastă pentru a o angaja în propria insituție

Ei bine, divorțul familiei Dragnea este un truc, pentru a încerca să eludeze legea. În fapt cei doi își duc viața împreună, ca și înainte. După articolul nostru, domnul Dragnea și doamna Dragnea au fost mai oficiali la serviciu, dar după ce au văzut că nimeni nu i-a reclamat, viața lor de cuplu a revenit la fel de cordială ca și acasă.

Fiul pregătit de angajare pe partea de IT

Pe de altă parte, mai multe persoane din cadrul instituției susțin că directorul executiv al DSVSA Buzău ar mai avea un băiat din altă căsătorie, care urmează să fie angajat în cadrul instituție prin concurs, pe partea de IT.

Directorul DSVSA a fost surprins zugrăvind casa fostei neveste

Și pentru a exemplifica cu imagini, atașăm trei fotografii cu „confirmarea” divorțului soților Dragnea, pentru a dovedi că acesta s-a făcut doar din dragoste pentru banul public și mai ales pentru viața de huzur pe care familia Dragnea, nu prea iubitoare de muncă, o duce pe bani publici la DSVSA Buzău.

Dragnea Adonis zugrăvind – prin primăvară – casa soției de care a divorțat. Elegant gest, nu?

Dragnea Adonis, zilele trecute, plimbându-și în mod tandru soția de care a divorțat. Iarăși, elegant, nu?!

Autotrurismul directorului DSVSA Buzău – Dragnea Adonis Laurențiu, în fața casei pe care o zugrăvea.

Dragnea Adonis este membru într-o organizație masonică

Analizând mai multe documente necesare pentru o altă investigație am dat și de numele domnului Dragnea, făcând parte în loja masonică Lumina 1879, în calitatea de membru. În această lojă fac parte mai mulți politicieni din PSD Buzău, cei mai mulți fiind directori de instituții sau parlamentari, Ciolacu fiind chiar membru fondator.

Numai că, anul aceasta, directorul DSVSA Buzău a uitat să-și mai treacă calitatea de membru al lojei masonice în Declarația de Interese. O fi ceva necurat la mijloc?

Foto: amprenta.ro

Loja Lumina apare și pe lista lojelor masonice din România publicată pe site-ul Wikipedia

19 COMENTARII

 1. Cum e zdragneo? Ti-am zis ca o se stranga latul? Cand te chemam pe tine si pe alalt preten cu capraru,sesizati de multe nereguli in izlazul Gura Calnau-Focsanei,ma intrebai de stalpii de la gard!

 2. Și pe fata lui a angajat-o prin 2015 deși nu era director a fost transformat un post de referent pe studii medii in unul pe studii superioare si orcum se plang colegi ca nu da pe la munca.Ideia este că el a fost dat afara a câștigat procesul cu ANVSA și toți acei directori care au format comisia de destituire sunt la mâna lui Dragnea le poate cere daune în instanță. Și asa toți acei directori din autoritate ii acceptă mendrele.

 3. Actuala legătură de rudenie,de interese și de fara de lege doar o revoluție sau un război care sa zguduie din temeli Rommania sa mai schimbe starea de fapte de interese și de cumetri instalate cu ajutorul p.s.d.in perioada in care a guvernat România, în ultima perioada sa atașat și p.n.l.la aceste cumetri,stare de fapte și interese nelegale nu

 4. In toate DSV-urile e așa, sunt DSV-uri unde 40% din angajați sunt rude gradul de până la gradul 4. Se dau posturi de la București și se angajează pe bani multi piloșii…gurile rele spun că o parte din bani se întorc în capitală la capii ANSV pentru a răsplăti efortul de a aloca posturi.

 5. Numai o revolutie , ca ce-a din decembrie 1989 mai poate salva tara de la jaful politicienilor, care sunt la putere P S D _ P N L , acolitii, rudele lor . Daca drag popor te simți bine de modul cum trăiești stai și așteaptă luna de luna și privește cum vin cu un tupeu fără masura la televizor si amana mărirea salariilor , pensiilor , micșorarea pensiile speciale , micșorare prețului produselor alimentare, daca nu intre timp nu ajungeți în unul din azilele groazei ,păstorite de de mafioții sau de interlopii ce ii au că apărători tot pe politicieni , contribuind cu sume de bani importante către ei . Nu cred că astfel de Azile ale groazei găsești în țările democrate . Cu stima prof, pensionar în vârstă de 80 de ani Ivan Ioan .

 6. Cu 2 luni înainte de așa zisul examen al domniței Dragnea am semnalat prun comentarii că deșî aceasa se află pe plajele din bulgaria zbenguindu-se cu băiatul lui Fanică Bîrlă, are examenul aranjat și că oricâți candidați vor fi, domnița va fi aleasă!
  Puțin înainte de examen comentariile au fost șterse( convenabil) la întervenția energică a taticului care a cerut asta insisten amenințând cu clasicele lui procese de calomnie,denigrare etc.
  Opinia Buzău s-a conformat…domința a coborât din jeepul personal în minijup,a terminat prima și a plecat în glorie , lăsând pe ceilalți candidați să asude în sală după cu siguranță o vară întreagă au învățat ca proștii , dar de, odrasla directorului…
  Nu vă lăsați, familia asta este un puroi al Buzăului!

 7. O mică corecție, băiatul nu este din altă relație, e chiar copilul „soților” dragnea și fratele bun al andradei dragnea, deci investigația dv. le cam strică planurile și acum trebuie să aștepte ceva timp până va fi reunită toată famiglia la același boredrou de salarii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole