Familie tradițională în instituțiile publice: mama, tata și fiica la DSVSA Buzău. Urmează și fiul

Probabil că doar un test ADN la angajare i-ar mai cizela pe mai marii județului Buzău să nu-și mai angajeze rudele de gradul I.

Avem și noi un Dragnea la Buzău, a devenit la fel de corupt precum Liviu Dragnea, după ce și-a angajat familia în instituția pe care o păstorește.

Este vorba despre directorul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Buzău, Dragnea Adonis Laurențiu, mai mulți angajați au decis să prezinte instituția devenită loc de muncă pentru întreaga familie Dragnea de la Buzău.

Sursă foto: sanatateabuzoiana.ro

În timp ce mă uitam pe site-ul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Buzău am observat un lucru ciudat, la numele Dragnea existau două persoane angajate, însă când am ajuns la litera „z” era angajată și soția, însă cu un z-et rusesc, precum cel de pe blindatele rușilor din Ucraina.

Nu, nu are nicio legătură cu războiul din Ucraina, ci este o metodă de a masca lista declarațiilor de avere de pe site-ul buzau.dsvsa.ro.

Lista este în ordinea alfabetică, astfel la litera D, îi regăsim pe tatăl Dragnea Adonis Laurențiu și fiica Dragnea Andrada Laura, iar de abia la litera ‘Z’ o regăsim și pe mama Dragnea Anda.

Familie mare, angajați mulți

„Doar” 3 angajați din familia Dragnea la DSVSA Buzău, dacă ar fi avut mai mulți copii, cu siguranță dl. Dragnea nu ar fi ezitat să-i „înroleze” în instituția pe care o păstorește.

Dragnea Anda, actuala concubină a lui Dragnea Adonis a fost inițial angajată în cadru Casei de Pensii Buzău, iar apoi a fost transferată la DSVSA Buzău.

Angajarea prin transfer este noua metodă de angajarea în instituțiile de stat. După ce persoanele sunt încadrate prin concurs într-o instituție neimportantă precum o primărie dintr-o comună, la câteva luni funcționarii pot fi transferați la instituții importante, evident fără concurs.

Concret, funcționarii publici care vor să se transfere, la cerere, la o altă autoritate sau instituție publică trebuie să obțină și aprobarea conducătorului instituției în cadrul căreia lucrează în prezent, nu doar aprobarea conducătorului instituției la care-și doresc transferul, așa cum stabilește acum Codul administrativ, conform avocatura.net.

Picanterii din cadrul instituției

Potrivit surselor noastre, directorul executiv al DSVSA Buzău ar fi renunțat la soția sa pentru a-și continua viața cu o alta, având și un divorț față de Dragnea Anda, numai că acesta s-a răzgândit și s-a întors la fosta nevastă, care locuiește alături de aceasta într-un apartament din Buzău.

Fiica, Dragnea Andrada Laura, ar fi fost detașată la Iași în urmă cu câteva luni, după ce acesta și-ar fi găsit sufletul pereche în inima Moldovei.

Superiorii fiicei lui Dragnea Adonis s-au plâns de activitatea acesteia pe perioada în care a fost angajată la Buzău, pe motiv că nu o prea interesa munca, ci mai mult postările de pe facebook.

Fiul pregătit de angajare pe partea de IT

Pe de altă parte, mai multe persoane din cadrul instituției susțin că directorul executiv al DSVSA Buzău ar mai avea un băiat, care urmează să fie angajat în cadrul instituție prin concurs, pe partea de IT.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole