Dramă la nesfârșit pentru o mamă cu trei copii: casa le-a ars într-un incendiu, după ce tatăl a murit din cauza COVID-19

În plină vreme geroasă, o familie din Texas a rămas fără locuință, după ce casa le-a ars în incendiu în timp ce încercau să se încălzească. Incidentul s-a petrecut la câteva săptămâni după ce tatăl a murit din cauza COVID-19.

Mama, pe numele său Stephanie Rubio, și cei trei copii au rămas și fără locuință, și fără celălalt părinte, dramele petrecându-se într-un interval de trei săptămâni, scrie CNN.

Bărbatul a murit din cauza complicațiilor Covid-19 pe 28 ianuarie, după ce a stat opt ​​zile în spital. Recent, ceilalți membri ai familiei și-au pierdut casa în urma unui incendiu, în timp ce încercau să se încălzească.

Din cauza furtunilor de zăpadă și a temperaturilor scăzute, mii de familii din Texas au fost forțate să trăiască fără curent, apă și căldură.

Pentru a se încălzi, familia a pus lemne pe foc, în șemineu. Mama cu fiul cel mic au plecat să cumpere alte lemne de la un magazin din apropiere, însă atunci când s-au întors, încă din parcarea incintei, au observat un fum gros. Băiatul a primit un telefon de la un apropiat care îl înștiința că tocmai locuința lor a izbucnit în incendiu.

Fata cea mare încă dormea când a fost trezită de fratele ei că locuința arde. Fata a ieșit, având cu ea doar o poză cu tatăl lor și pe care a apucat-o să o salveze.

Pompierii nu au putut determina cauza oficială a incendiului.

Mai multe articole...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole