Drama unui tânăr din Sebiș: ambii părinți s-au sinucis, la diferență de 7 ani, iar el i-a găsit morți

Un tânăr din Sebiș trăiește o dramă de neînchipuit: a rămas singur pe lume după ce părinții lui s-au sinucis, la diferență de șapte ani unul de celălalt. Tânărul, care acum are în jur de 21 de ani, retrăiește acum un coșmar pentru el a fost cel care i-a găsit pe amândoi morți.

Geta Florica Moț, în vârstă de 41 de ani, a decis, după ani buni de luptă cu depresia, să-și pună capăt zilelor. Pe pagina de Facebook, femeia posta des fotografii cu băiatul ei și îi declara ce mult îl iubește, fără ca cineva să poată bănui o secundă că i-ar putea trece prin minte să se sinucidă.

Băiatul, în vârstă de 21 de ani, a fost cel care a găsit-o moartă, în baie, pe mama lui, după ce acum șapte ani a mai trecut o dată prin acest coșmar, când s-a sinucis tatăl lui.

Tragica poveste a familiei Moț a început acum zece ani, când Geta și soțul ei au hotărât să renunțe la munca în Spania și să se întoarcă în România, pentru a-și construi un cămin la Sebiș, județul Arad. Cu toate acestea, visul familiei a fost spulberat de un incident extrem de trist, care s-a sfârșit într-un mod cu adevărat tragic.

După întoarcerea în țară, soțul Getei a suferit un infarct, în urma căruia bărbatul s-a schimbat radical și, în final, a decis să-și curme singur suferința.

„A suferit un infarct, iar după ce i-au montat stent-uri nu a mai fost același om, energic, muncitor. Asta cred că l-a afectat foarte mult și în urmă cu vreo șapte ani s-a sinucis. L-a găsit băiatul lui, în garaj. Era chiar perioada în care copilul se pregătea pentru examenul de clasa a IX-a”, spun apropiați ai familiei, potrivit specialarad.ro.

După pierderea soțului, Geta a fost nevoită să-și crească singură copilul, însă depresia a învăluit-o treptat, iar femeia a avut o tentativă eșuată de a se sinucide. De această dată a reușit să-și ia viața.

foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...