Drulă, mesaj către Iohannis: „Poate că şi preşedintele înţelege că e mai importantă ţara decât un om, oricât de Superman ar fi”

Publicat: 18 oct. 2021, 10:07, de Mihaela Verdes, în ESENȚIAL , ? cititori
Drulă, mesaj către Iohannis: „Poate că şi preşedintele înţelege că e mai importantă ţara decât un om, oricât de Superman ar fi”
Catalin Drula (INQUAM_Photos_Ilona_Andrei)

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, speră că preşedintele Klaus Iohannis va înţelege că ţara este mai importantă decât un om, “oricât de Superman ar fi”. El a declarat duminică, 17 octombrie, că nu poate sta ţara într-un singur om și că sunt membri PNL care ar prefera stabilitatea și ieșirea din criză.

Drulă a spus că încă sunt resurse, în actuala configuraţie a Parlamentului, pentru ca să funcţioneze coaliţia.

„Cred că sunt din ce în ce mai mulţi oameni din PNL care înţeleg că nu se mai poate cu Florin Cîţu. Poate că şi preşedintele înţelege şi sper să înţeleagă că e mai importantă ţara decât un om, oricât de Superman ar fi, dacă îmi permiteţi o licenţă. Și că nu ne putem bloca într-un om cu ţara.

Cred că încă există resurse în această configuraţie a Parlamentului, rezultată în decembrie 2020.  Dacă nu, e cinstit până la urmă să mergem către alegători”, a afirmat fostul ministru al Transporturilor, la Digi24.

Drulă: Cei din PNL sunt oameni cu capul pe umeri

Cătălin Drulă spune că deja știe oameni din PNL, cu capul pe umeri, care preferă stabilitatea țării.

„Discuţiile care sunt private rămân private. Dar am semnale că sunt mulţi oameni din PNL cu capul pe umeri, oameni pe care îi respect, pe care îi respectăm ca parteneri, care nu sunt în regulă cu ce s-a întâmplat. (…) Sunt mulţi care nici nu l-au dorit premier sau preşedinte, deci nu e o surpriză că există astfel de oameni. (…) Impresia mea este că sunt foarte mulţi oameni care înţeleg că omul este problema, nu soluţia. Și soluţia înseamnă să avem alt premier”, a mai spus Drulă.

USR a finalizat duminică lista miniștrilor și programul de guvernare cu care Dacian Cioloș va merge în fața Parlamentului.