Drum reabilitat recent, plin de GROPI – O mașină a rămas blocată într-un crater imens

Două sate cu 3.000 de locuitori. Din asta e compusă comuna Ștorobăneasa, din Teleorman, situată la confluența râurilor Vedea și Teleorman, la circa 18 km sud-est de reședința județului, Alexandria.

Localitatea, devenită celebră în vremea lui Dragnea, care s-a plimbat cu Ponta în barcă, la Beiu, este lipsită de multe lucruri care ar putea-o aduce în lumea civilizată, însă o nevoie stringentă se referă la drumuri pentru cei nedispuși să vâslească.

Unii oameni sunt revoltați de indolența administratorilor locului, care au fost atât de preocupați de arterele din comună în ultimii 10 ani de mandate încât o lucrare făcută în urmă cu un an arată ca după bombardament în prezent. Una dintre străzile principale este ciuruită de gropi, fapt care a produs un incident, o mașină a rămas blocată într-un crater imens, iar oamenii au sos-o din gropan cu lopata.

După cum se poate observa pe o filmare făcută de un localnic, întregul drum care pare să fi fost asfaltat anul trecut este plin de gropi și denivelări. Și nu este singura șosea care se degradează la Ștorobăneasa, asta în timp ce autoritatea publică dă 183.101,08 lei pe amenajare peisagistică.

Citește mai departe pe Liber în Teleorman. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...