Dublul standard al comisarului general al Gărzii Naționale de Mediu impus de USR

Actualul comisar general al Gărzii Naționale de Mediu impus de USR, Alexandru Octavian Berceanu, și-a schimbat foarte repede modul de abordare al problemelor de mediu imediat după ce a fost impus în această funcție.

Numai că până să ajungă pe acest post, Octavian Berceanu în calitatea de consilier local la Sectorul 6, dar mai ales ca activist de mediu era foarte vocal privind gunoaiele din Capitală, dar mai ales din județul Ilfov, fiind implicat direct în scandalul deversărilor în râul Argeș de la groapa de gunoi de la Vidra din 2019.

Mai mult, el a sunat atunci  la 112 dar dar a sesizat și Garda de Mediu Ilfov condusă atunci și acum de controversatul Emil Grigore. Acum, însă, subit Berceanu a uitat de depozitele de gunoi ad-hoc din Ilfov, și de problemele de poluare, fiind setat pe ceea ce se întâmplă în alte județe, mai ales Prahova.

Surprinzător, comisarul general al Gărzii Naționale de Mediu a uitat de activitatea „laborioasă” de peste zece ani a controversatul șef al Gărzii de Mediu Ilfov, Emil Grigore,. Practic, acum Emil Dumitru este pentru Octavian Berceanu un „călugăr” al Gărzii Naționale de Mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...