Dumitru Dragomir, aliatul lui Edi Iordănescu: “Dacă îl demit, înseamnă că nu au minte deloc”

Echipa naţională de fotbal a României va evolua cu Finlanda și Bosnia-Herțegovina în următoarele două meciuri din Liga Națiunilor.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că demiterea selecţionerului nu este o soluție bună pentru redresarea primei reprezentative.

Vedem dacă a facut bine (n.r. convocările) după cele două meciuri. Atunci îl criticăm sau îl lăudăm. Dacă scoate nişte rezultate bune cu cei tineri, înseamnă că avem ceva viitor.

Dacă nu… dar suntem la pământ. Păcat de Iordănescu, că a venit într-o perioadă grea, fără jucători de valoare la echipa naţională. Să-l lăsăm să vedem ce a gândit. Poate a gândit bine.

Să vedem vineri primul meci, cu Finlanda. Dacă îl demit, înseamnă că nu au minte deloc. Să-l lase în pace. Dacă a convocat atâţia fotbalişti tineri, înseamnă că gandeşte în perspectivă, la ceva bun.

Din toată selecţia asta, dacă opreşte şase-şapte, e foarte bine”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

România va întâlni Finlanda pe 23 septembrie de la ora 21:45, pe Stadionul Olimpic din Helsinki, iar partida cu Bosnia-Herţegovina va avea loc pe 26 septembrie, de la ora 21:45, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti. Echipa naţională de fotbal a României ocupă ultima poziţie în Grupa a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor, cu trei puncte în clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole