După ce au băut, au mers cu tractorul cu plug la mall

Doi bărbaţi au băut, iar apoi s-au urcat într-un tractor cu plug și s-au dus la mall. Odată ajunși la mall, au mâncat și s-au jucat păcănele.

Doi bărbaţi au mers cu tractorul cu plug la un bar din satul Bosia, comuna Ungheni. După câteva pahare, cei doi au luat decizia de a merge la mall cu tractorul cu plug.

Ajunşi la mall, cei doi au intrat cu greu cu tractorul prin bariera din parcare, au parcat şi au mers să mânânce, iar apoi au intrat într-o sală de păcănele.

Aceștia au plecat din mall la ora 00:00. Însă, în drum spre casă aceștia s-au întâlnit cu polițiștii.

Şoferul tractorului cu plug a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Drept urmare, poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului, relatează ziarul de Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...