După ce și-a înjunghiat soția, un bărbat s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia

Publicat: 04 apr. 2021, 22:30, de Andreea Borcilă, în ACTUALITATE , ? cititori
După ce și-a înjunghiat soția, un bărbat s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia

Un bărbat din Arad şi-a atacat soţia cu un cuţit, în urma unui conflict izbucnit în familie, iar după ce a înjunghiat-o de mai multe ori, s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia.

Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul bărbatului, iar femeia a fost transportată la spital cu mai multe plăgi, transmite agenția Mediafax, citată de HotNews.ro.

„Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre un scandal în familie, într-un imobil (apartament de bloc) de pe raza municipiului Arad. S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani şi-ar fi atacat soţia cu un cuţit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului”, potrivit IPJ Arad.

Echipajul medical sosit la fata locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital.

„Din primele verificări, între cei doi soţi şi nu era cunoscută o stare conflictuală, incidentul fiiind cauzat de un conflict spontan”, mai transmite IPJ Arad.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Arad, femeia are plăgi multiple prin tăiere, este conştientă şi în curs de investigare. Poliţiştii vor continua cercetările pentru a stabili ce anume s-a întâmplat în familie şi de ce s-a ajuns la violenţă.