După luni întregi în care a sfidat regulile, ÎPS Teodosie schimbă abordarea: Am gânduri pozitive

După ce a sfidat regulile sanitare de protecție în nenumărate ocazii, Arhiepiscopul Tomisului schimbă abordarea ofensivă. ÎPS Teodosie spune că s-a informat mai mult despre vaccinul anti-coronavirus.

„Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive. Am dobândit niște cunoștințe, pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat îndelung. Și nu am fost informați, maine voi fi mai informat și vă voi spune”, le-a spus Teodosie jurnaliștilor.

Întrebat dacă și-a schimbat părerea despre vaccin, Arhiepiscopul Tomisului a spus: „Nu că părerea, m-am documentat. Nu umblăm cu păreri, umblăm cu cunoștințe solide, știintifice”.

Pe numele Arhiepiscopului Tomisului a fost depusă o plângere penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Înalt Prea Sfințitul Teodosie a fost reclamat la poliție după slujba de Bobotează.

Biserica Ortodoxă Română se va implica în campania de vaccinare anti-coronavirus prin difuzarea de materiale informative în eparhii. „Materialele informative” constau într-o broșură cu titlul „Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...