Economia Marii Britanii pare că își revine după o perioadă de recesiune

Chiar dacă pandemia de coronavirus a pus la pământ economia țărilor din întreaga lume, pare că iese soarele pe strada Marii Britanii. Economia Regatului Unit a înregistrat o revenire după o perioadă de recesiune având o creștere record de 15,5% între lunile iulie și septembrie.

Conform BBC News, chiar dacă economia își revine, nu este sufficient pentru a compensa daunele produse în 2020 de pandemia de coronavirus.

Potrivit Institutului Național de Statistică, economia Regatului Unit s-a contractat cu 8,2% față de situația anterioară izbucnirii pandemiei.

De asemenea, analiștii au avertizat că noile măsuri de carantină intrate în vigoare în Anglia de la 5 noiembrie până la 2 decembrie vor avea un nou impact negativ asupra economiei.

Marea rază de soare așteptată este un vaccin pentru coronavirus, care va fi cel mai mare stimul economic.

De la începutul pandemiei de coronavirus și până în prezent s-au infectat 1,256,725 de britanici, dintre care 50.365 au decedat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Cardul de energie – Ce se va întâmpla cu beneficiarii care...

Autoritățile iau în calcul să schimbe unele reguli care vizează beneficiarii cardului de energie, care își schimbă domiciliul, potrivit unui proiect de act normativ. Proiectul...