Edward Iordănescu rămâne selecționerul nationalei de fotbal a României: „Contractul a fost prelungit pentru preliminariile de la EURO 2024”

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că selecţionerul Edward Iordănescu va continua la conducerea echipei naţionale.

Contractul său a fost prelungit până la finalul preliminariilor Campionatului European din 2024.

Ca urmare a deciziei Comisiei Tehnice, care a decis vineri ca selecţionerul Edward Iordănescu să continue pe banca echipei naţionale a României, contractul acestuia a fost prelungit pentru preliminariile pentru EURO 2024. În eventualitatea obţinerii calificării la EURO 2024, contractul se va prelungi automat pentru turneul final. În această dimineaţă a avut loc o întâlnire a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. În cadrul acesteia, care s-a desfăşurat online, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a prezentat raportul Comisiei Tehnice ca urmare a întâlnirii avute vineri. Ulterior, Edward Iordănescu a prezentat, la rândul său, raportul activităţii sale ca selecţioner şi a anunţat care este planul pentru viitor, mai exact care este strategia staff-ului tehnic în ceea ce priveşte preliminariile pentru EURO 2024„, se menţionează pe site-ul citat.

Directorul tehnic la FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat că selecţionerul trebuie să continue pentru că şi-a asumat reconstrucţia primei reprezentative.

Edi Iordănescu trebuie să continue la cârma echipei naţionale. Am văzut lucruri bune în luna septembrie, de la ele trebuie continuat. A fost dezamăgitor că am încheiat grupa pe locul 4, dar trebuie să privim în detaliu. Cu un singur punct în plus am fi fost pe locul 2. Per total, individual, am fost peste Finlanda şi Bosnia şi Herţegovina la dueluri directe. În plus, deşi am terminat pe ultimul loc, în cele 16 grupe din Liga Naţiunilor doar trei formaţii de pe locul 3, nu locul 4, au avut mai multe puncte decât noi. Nu sunt nişte realizări, dar sunt lucruri care contează. Edi şi-a asumat o reconstrucţie, sperăm cu toţii să reuşească şi să ne aducă o bucurie pe care o aşteptăm, calificarea la EURO 2024„, a spus Stoichiţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...