Elev de clasa a șasea, bătut cu pumnii şi picioarele de un profesor

Publicat: 16 feb. 2022, 17:30, de Puterea.ro, în Orașul meu , ? cititori
Elev de clasa a șasea, bătut cu pumnii şi picioarele de un profesor
sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Un elev de clasa a şasea din Turda ar fi fost bătut cu pumnii şi picioarele de profesorul de matematică, în timpul orei. Polițiștii fac cercetări în acest sens, deși nu a fost depusă deocamdată nicio plângere cu privire la acest incident.

Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la un elev al unei unităţi şcolare din municipiul Turda, care ar fi fost agresat fizic de un cadru didactic, la data de 15 februarie a.c., poliţiştii municipiului Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. Astfel, în cauză au fost demarate cercetări şi vor fi efectuate verificări pentru a fi stabilite toate circumstanţele în care a avut loc evenimentul”, a anunţat Poliţia Judeţeană Cluj.

Potrivit news.ro, cazul se află în atenţia poliţiştilor din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară Cluj. 

„Menţionăm faptul că până în acest moment, la nivelul Poliţiei municipiului Turda, nu a fost depusă nicio plângere referitoare la evenimentul care ar fi avut loc în unitatea de învăţământ”, a precizat Poliţia. Presa locală a relatat că băiatul, elev în clasa a VI-a la Şcoala „Horia, Cloşca şi Crişan” din Turda, ar fi fost bătut, marţi, cu pumnii şi picioare de profesorul de matematică, în timpul orei.