Elevi înghesuiți în microbuzul școlar pentru economie de combustibil

Elevii dintr-o comună din Teleorman sunt transportați la școală în condiții inumane pentru a se face economie de combustibil.

Cei mici spun că nu doar condițiile de transport sunt improprii, ci și modul de a se comporta al șoferilor, care vorbesc urât și conduc haotic astfel încât unii dintre elevi au fost deseori zdruncinați și au căzut.

Suntem duși de la școala din Merișani la școala din comuna Băbăița, județul Teleorman, într-un autobuz școlar în care suntem foarte înghesuiți. Șoferii de pe autobuz vorbesc foarte urât cu noi, elevii. De exemplu, astăzi am venit cu acel autobuz, iar trei elevi (și eu) am căzut, ne-am lovit, totul de la acea aglomerație din autobuz! Vă rugăm sa faceți ceva în legătură cu asta! Mulțumesc!”, spun copiii.

Citește mai departe pe Liber în Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...