Elon Musk avertizează: „Venitul la birou nu este opțional”

Elon Musk a trimis un e-mail personalului Twitter, miercuri, la ora 2 dimineața, prin care aducea în atenția angajaților politica companiei de lucru la distanță.

Zoë Schiffer, editor coordonator al platformei, a scris pe Twitter: „Elon Musk a trimis angajaților Twitter un e-mail la 2:30 ca să spună că „venitul la birou nu este opțional””

În același mesaj, Elon Musk a mai menționat că sediul companiei din San Francisco „era pe jumătate gol ieri (marți – n.n.)”, a mai spus Schiffer.

Elon Musk a preluat controlul companiei la sfârșitul lunii octombrie. La acel moment, acesta a concediat sute de angajați.

Nu e prima dată când le trimite angajaților mesaje sau e-mail-uri la ore târzii. În noiembrie, el a trimis mesaj către angajați la ora 2:39 dimineața, spunându-le că nu vor mai avea voie să lucreze de la distanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...