Elon Musk, influencer „full-time”?

CEO-ul Tesla Elon Musk afirmat că se gândește să renunțe „la slujbă” pentru a deveni influencer „full-time” după ce a vândut în ultima lună acţiuni în valoare de aproape 12 miliarde de dolari.

Potrivit Reuters, Musk, cel mai bogat om de pe planetă, a vândut un nou pachet de 934.091 acţiuni Tesla cu suma de 963 milioane de dolari, potrivit documentelor publicate de Comisia pentru Burse și Valori Mobiliare (SEC) din Statele Unite. La începutul lunii noiembrie, Musk anunţa că va vinde 10% din participaţia sa dacă utilizatorii Twitter sunt de acord cu această idee. Fondatorul şi directorul general de la Tesla deţinea la acea dată o combinaţie de 244 milioane de acţiuni, fie prin trustul său, fie prin diferite opţiuni cu acţiuni, echivalentul a aproximativ 23% din capitalul Tesla.

Zilele acestea a anunţat că „se gândeşte” să renunţe la postul de CEO al Tesla şi să devină influencer. „Mă gândesc să renunţ la slujbă şi să devin un influencer full-time. Ce părere aveţi?”, a scris acesta pe Twitter, fără a dezvolta subiectul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...