Elon Musk nu a fost în România! Ce a postat pe Twitter (FOTO)

Elon Musk nu a fost în România! Și nu a sărbătorit Halloween-ul aici, după cum spune fake-ul care acum este cercetat de CNA. Se pare că cel mai bogat om din lume a preferat compania…altcuiva.

Și anume a mamei sale! Fondatorul Tesla a postat o poză pe Twitter în care apare alături de Maye Musk. Cei doi și-au ales ținutele inedite, iar petrecerea având loc în casa lui Maye.

Musk a publicat o poză în care apare alături de Maye Musk: „Halloween-ul cu mama mea”, a scris Musk pe Twitter. Imaginea nu e făcută pe teritoriul Branului și iată că se infirmă o mulțime de zvonuri privind vizita sa în România.

 

Ce a postat Elon Musk pe Twitter

În timp ce internauții speculau că Musk petrece Halloween-ul la Castelul Bran, afaceristul era foarte activ pe Twitter, iar în dimineața zilei de 31 octombrie, în jurul orei 02.00, fondatorul Tesla a publicat o postare referitoare la un fake news.

Este fals! Nu am postat pe Twitter niciun link spre The New York Times”, a scris ironic Elon Musk pe Twitter, după ce jurnaliștii de la The New York Times îl acuzaseră că a postat pe Twitter un link către un site care distribuie știri false.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...