Emoționanta poveste de dragoste a lui André Rieu

Violonistul olandez André Rieu este celebru la nivel mondial, iar publicul din România îl adoră. Dacă nu știați, emoționanta poveste de dragoste a lui Andre Rieu, constituie numai unul dintre elementele de sare și piper ale vieții sale.  

Pe lângă faptul că este un artist desăvârșit, André Rieu este și un romantic incurabil. El a povestisit nu demult că ziua de 14 februarie reprezintă ceva special în inima lui: în romantica zi (14 februarie reprezintă data sărbătorii Sfântului Valentin) a cerut-o în căsătorie pe Marjorie, actuala sa soție.

Emoționanta poveste de dragoste a lui André Rieu

După cum a evidențiat artistul, răspunsul „Da” a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată. Prin urmare, Ziua Îndrăgostiţilor are o semnificaţie importantă pentru apreciatul violonist.

Andre Rieu a subliniat în toate interviurile pe care le-a acordat de-a lungul timpului că este un romantic incurabil. „Îmi place să îmi scot soţia la dans şi să-i spun că o iubesc. Orice femeie adoră să danseze şi, credeţi-mă, o veţi face extrem de fericită”, este de părere artistul.

André Rieu – „Emoțiile sunt cheia”

Concertele romantice și vesele ale lui André Rieu includ piese clasice emoționante, valsuri, muzică de film și operă, dar și melodii pop, interpretate alături de cea mai mare orchestră privată din lume, Johann Strauss Orchestra.

„Emoțiile sunt cheia”, spune André Rieu.  „Toată lumea este binevenită la concertele mele. Ne deschidem inimile pentru public, iar publicul își deschide inimile pentru noi. În fiecare seară, în sălile de spectacole, eu și orchestra mea vedem oameni dansând și cântând pe culoar, entuziaști și fără griji. Împreună petrecem seri de neuitat. Când oamenii îmi scriu că au nevoie de două săptămâni pentru a-și reveni după concertele mele, devin cel mai fericit om din lume!”.

Andrè Rieu vine iar în România. Când sunt puse în vânzare biletele

André Rieu vine iar în România, pentru un megaconcert. Celebrul violonist și compozitor care a făcut muzica clasică accesibilă milioanelor de oameni din întreaga lume și a transformat valsul într-o senzație internațională, revine la Cluj în cadrul turneului mondial al anului 2023.

Alături de orchestra sa, maestrul André Rieu va urca pe scena BT-Arena din Cluj-Napoca, pe 3 martie 2023, iar concertul grandios va fi cu siguranță unul dintre cele mai importante evenimente concertistice ale anului 2023 din România. Biletele vor fi puse în vânzare marți, 1 noiembrie 2022, începând cu ora 11:00 și vor fi disponibile exclusiv în rețeaua Eventim.ro.

După seria de 4 concerte sold-out, susținute în acel an, la Cluj-Napoca, iată că André Rieu a inclus România în programul noului său turneu mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...