Era bunicul unui fotbalist de la AS Monaco: A murit ultimul șef al KGB!

Vadim Bakatin a condus faimosul serviciu sovietic de securitate – KGB, în 1991, în timp ce nepotul său a făcut parte din lotul francezilor pentru UEFA Youth League.

Nepotul – Vadim Dmitrievici Bakatin (24 de ani), este fotbalist, în prezent fără angajament, și a fost internațional de juniori al Rusiei (6 selecții la categoriile Under 16 și Under 17), potrivit sport.ro. El s-a format la Torpedo Moscova, de unde s-a transferat la AS Monaco. Grupare la care a fost în lotul pentru UEFA Youth League, echivalentul Champions League pentru echipele de tineret.

Vadim Viktorovici Bakatin – bunicul lui Vadim, a fost ultimul șef al KGB, serviciul sovietic de securitate, între august și decembrie 1991 și a decedat la vârsta de 84 de ani la Moscova.

Fost ministru de interne în URSS, el a fost desemnat în fruntea KGB pentru a superviza procesul de desființare a temutei instituții, iar din 1992 nu a mai ocupat nicio funcție publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...