Erau falimentele SVB şi Signature greu de prezis?

Putem vorbi de un tsunami pe piața bancară, pornit direct din Statele Unite, mai exact din California. Cu rapoarte bancare curate, Sillicon Valley Bank (SVB) s-a prăbușit și parcă nu era de ajuns la câteva zile și Signature Bank a urmat-o.

A venit și reacția mult așteptată din partea companiei de audit KMPG, care se ocupă de aceste bănci de mai bine de 20 de ani. Şeful KPMG din SUA spune că susţine auditul făcut de companie băncilor Silicon Valley Bank şi Signature Bank, care s-au prăbuşit în câteva zile de la publicarea rapoartelor anuale certificate de firma de contabilitate Big Four.

Şeful KPMG din SUA spune că susţine auditul făcut de companie băncilor Silicon Valley Bank şi Signature Bank, care s-au prăbuşit în câteva zile de la publicarea rapoartelor anuale certificate de firma de contabilitate Big Four.

„Pentru că luăm în considerare tot ceea ce ştim astăzi, continuăm să susţinem rapoartele pe care le-am emis şi credem că am respectat toate standardele profesionale”, a declarat Knopp, CEO al KPMG în SUA.

Citește continuarea pe romanialibera.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...