Eugen Neagoe, prezentat ca antrenor la Universitatea Craiova. Obiectivul propus

Eugen Neagoe a fost prezentat oficial, marţi, pe banca tehnică a Universității Craiova. Acesta este al treilea antrenor al grupării oltene, în acest sezon, după Laszlo Balint şi Mirel Rădoi.

Neagoe a semnat un contract valabil până în 2024, cu opţiune de prelungire. Tehnicianul şi-a reziliat contractul cu Universitatea Cluj pentru a prelua echipa finanțată de Mihai Rotaru.

„Am revenit acasă cu mare plăcere şi cu entuziasm. Sper ca împreună să reuşim mai mult decât s-a reuşit până acum. Vreau ca împreună să avem rezultate bune şi foarte bune, aşa cum îşi doresc întotdeauna suporterii Craiovei. Eu la Universitatea Craiova am debutat ca jucător. Sunt unul dintre jucătorii care au contribuit la eventul reuşit de Universitatea în ’91 şi la câştigarea Cupei în ’93. Sper din suflet să am aceleaşi rezultate şi ca antrenor. Îmi doresc mult să reuşim. Pentru că suporteri precum cei ai Craiovei sunt foarte greu de găsit în mult alte ţări, nu doar în România. Aşa că suporterii Universităţii merită din plin ca această echipă să practice un joc spectaculos, iar apoi, bineînţeles, o dată cu jocul să apară şi rezultatele bune”, a spus tehnicianul.În cariera sa de până acum, tehnicianul a pregătit formaţiile FC Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, FC Drobeta-Turnu Severin, ASIL Lysi, Aris Limassol, Nea Salamis, CSM Poli Iaşi, Sepsi OSK, Dinamo Bucureşti, FC Hermannstadt, Astra Giurgiu, fiind pe parcurs şi antrenorul secund al lui Victor Piţurcă în mandatele sale la Steaua, echipa naţională a României şi Al-Ittihad.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole