Eugen Teodorovici cere în instanță amânarea Congresului PSD în care ar trebui să fie ales președintele partidului / Semnalul ex-ministrului de Finanțe: Candidatura lui Marcel Ciolacu este NECONFORMĂ

Candidatura actualului lider interimar PSD, Marcel Ciolacu, pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat (PSD) ar fi neconformă cu prevederile privind structura de conducere a formațiunii politice, susține contracandidatul său, Eugen Teodorovici. Fostul ministru de Finanțe a cerut în instanță amânarea Congresului PSD, în care ar urma să fie ales viitorul președinte al partidului.

Candidatura lui Marcel Ciolacu este NECONFORMĂ

Candidat pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat(PSD), senatorul Eugen Teodorovici afirmă că prevederile privind structura de conducere a PSD nu sunt respectate prin depunerea candidaturii lui Marcel Ciolacu.

„De când mi-am exprimat dorința de a candida pentru funcția de #președinte al PSD, am înțeles să-mi asum o #LUPTĂ în CONDIȚII EGALE de participare pentru toți candidații și, cel mai important, în CONDIȚII STATUTARE.

Candidatura mea a fost depusă în conformitate cu prevederile Statutului în vigoare în acest moment.

Candidatura lui Marcel Ciolacu este NECONFORMĂ pentru că încalcă, în primul rând, prevederile privind structura de conducere a PSD și modalitatea de depunere a candidaturii”, a scris fostul ministru de Finanțe pe pagina sa de socializare.

Eugen Teodorovici a semnalat încă o dată faptul că actuala conducere a PSD a fost preluată prin “hoție”.

“Un “măr otrăvit” oferit de conducerea ilegală a PSD … sau. Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i … CEx-ul #PSD CEx-ul deformat, NU reformat, așa cum se chinuie conducerea ilegală, zugrăvită în multe straturi, cât să acopere tot mucegaiul și putregaiul ce au năpădit prin toate cotloanele! În calitate de candidat la conducerea PSD, am cerut să particip azi la CEx-ul dedicat inclusiv organizării Congresului din 22 august.  Cu un iz de politică îmbâcsită, mi s-a permis accesul numai la punctul dedicat discuțiilor despre #Congres și am aflat doar că scenariul este deja scris și regia este stabilită Dovadă stă agenda detaliată a Congresului, care stabilește clar că validată este o singură candidatură, chipurile statutară!?  În rest, doar detalii ce ne conduc deja la marele câștigător al Congresului Fake Toate pozițiile mele exprimate public (în principal pe Facebook, din cauza „embargoului” media impus de Ciolacu, prietenul și partenerul de vânătoare al la fel de “faimosului” Omar Hayssam) au detaliat, cu argumente de natură legală, #HOȚIA prin care a fost preluată conducerea interimară a PSD și #ESCROCHERIA prin care se dorește impunerea unei conduceri prin votul celui mai important for statutar – Congresul partidului.  Dacă înțeleg bine atitudinea conducerii ilegale, sincer, NU înțeleg deloc #TĂCEREA organizațiilor PSD, a membrilor acestui partid”, a scris Teodorovici, pe pagina sa de Facebook.

Se încearcă o manipulare în masă a membrilor PSD

Fostul ministru de Finanțe a mai semnalat faptul că PSD “a ajuns la cheremul unui individ” și că “se vrea cu orice preț” ca Marcel Ciolacu să ajungă președintele social-democraților.

„Eu nu voi accepta ca într-un Congres PSD să asistăm la un mare #JAF doar pentru că partidul a ajuns la cheremul unui individ și al grupului sau de interese. Un grup care a preluat conducerea interimară în condiții de ILEGALITATE, motiv pentru care toate acțiunile, deciziile și hotărârile din interiorul partidului sunt, la rândul lor, ILEGALESe vrea cu orice preț ca Marcel Ciolacu să ajungă preşedintele acestui partid Oare asta merită colegii din partid? Oare asta așteaptă alegătorii noștri?

Se încearcă o #MANIPULARE în masă a membrilor acestui partid, a delegaților prezenți în Congres, prin oferte închipuite de concesii la adresa candidaturii mele (un “măr otrăvit”), singură candidatură STATUTARĂ în acest momentCITIȚI și veți înțelegeOrice detaliu privind legalitatea organizării Congresului TREBUIE să conteze și orice argument juridic privind condițiile statutare TREBUIE să primeze în fața acestui PLAN MÂRȘAV”, a conchis senatorul PSD.

Teodorovici cere în instanță amânarea Congresului PSD

Eugen Teodorovici a cerut instanței să emită o hotărâre judecătorească în care să amâne lucrările Congresului PSD care este programat să aibă loc sâmbătă, 22 august a.c.. În acest sens, senatorul PSD a depus o cerere de ordonanță președințială.

Fostul ministru de Finanțe afirmă că toate deciziile luate în PSD de actuala conducere interimară ar fi nelegale. De asemenea, Teodorovici susține că el este singurul reprezentant legal al PSD, motivând acest lucru prin faptul că a fost ales președinte executiv la ultimul Congres.

Teodorovici a mai cerut în instanță și anularea tuturor deciziilor luate de PSD după demisia Vioricăi Dăncilă.

„INSTANȚA VA DECIDE‼️Conducerea interimară ilegală a PSD a declarat că NU este nimic ILEGAL! Eu susțin contrariul!INSTANȚA va decide dacă au acționat împotriva legii!CONGRESUL PSD trebuie organizat DOAR în condiții de legalitate!CITIȚI și veți înțelege❗P.S.: Am văzut că unii dintre colegii mei s-au grăbit să se pronunțe în legătură cu șansele acțiunilor mele. Dacă sunt atât de siguri de dreptatea lor, de ce nu amână Congresul până se va pronunța instanța”, se arată în ultima postare a fostului ministru de Finanțe.

Senatorul Eugen Teodorovici a depus, miercuri, la Tribunalul București o cere prin care solicită să fie recunoscut oficial drept singurul membru al conducerii executive a social-democraților.

În Comitetul Naţional Executiv al PSD de, miercuri, 19 august a.c., a fost validată candidatura lui Eugen Teodorovici pentru șefia partidului. Fostul ministru de Finanțe este singurul contracandidat al actualului lider interimar PSD, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...