EURO 2020 | Anglia – Danemarca, a doua semifinală. Ora și difuzarea meciului

Echipele de fotbal ale Angliei şi Danemarcei se vor înfrunta, miercuri, de la ora 22:00, pe Stadionul Wembley din Londra, în cea de-a doua semifinală de la EURO 2020. Învingătoarea va întâlni, în ultimul act, reprezentativa Italiei, care a trecut în semifinale de Spania, 4-2 la loviturile de departajare.

Anglia nu a primit niciun gol în cele cinci meciuri la EURO 2020. Selecţionata Albionului va disputa a treia semifinală europeană. Pe precedentele două le-a pierdut. Prima, în 1968 în faţa Iugoslaviei (0-1), iar a doua în 1996, în faţa Germaniei (5-6 la loviturile de departajare). Anglia ar putea deveni a 13-a ţară care va disputa o finală a Campionatului European.

Danemarca a mai disputat trei semifinale de EURO. Pe primele două le-a pierdut, 0-3 cu URSS în 1964 şi 4-5 la loviturile de departajare cu Spania în 1984. S-a impus în ultima, 5-4 cu Olanda la loviturile de departajare, în 1992. Anglia și Danemarca s-au întâlnit în 21 de partide. Englezii s-au impus în 12 meciuri.

Meciul va fi condus de o brigadă olandeză, cu Danny Makkelie la centru, ajutat la cele două linii de arbitri asistenţi Hessel Steegstra şi Jan de Vries. În camera VAR vor fi olandezii Pol van Boekel şi Kevin Blom, germanul Christian Gittelmann şi polonezul Pawel Gil.

Arbitrul român Ovidiu Haţegan a fost delegat ca al patrulea oficial, iar Sebastian Gheorghe va fi rezervă de arbitru asistent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole