EURO 2020 Austria-Macedonia de Nord. Acoperișul Arenei Naționale nu va fi tras duminică, chiar dacă va ploua

Acoperișul Arenei Naționale nu va fi tras duminică, chiar dacă va ploua. Astăzi se va disputa meciul Austria-Macedonia de Nord.

Răzvan Mitroi, managerul de comunicare al Federației Române de Fotbal spune că decizia aparține UEFA. Care este motivul? Ei bine UEFA a explicat că nu toate arenele pe care se joacă meciurile din cadrul Campionatului au acoperiș.

„Am văzut opinii critice că nu am tras acoperișul, e o altă decizie a UEFA care e de când s-a conturat EURO 2020 de a nu se folosi niciun acoperiș pe niciuna dintre arene la EURO. Nu toate arenele au acoperiș. Mi se pare că doar vreo șapte și s-a hotărât pentru condiții egale să se joace în mediu natural. Se va juca cu ploaie dacă e ploaie”, a spus Răzvan Mitroi, managerul de comunicare al Federației Române de Fotbal.

Ploaia torențială de sâmbătă după-amiază din București a inundat și Arena Națională, cu o zi înaintea primului meci din Turneul final al Campionatului European de fotbal – EURO 2020. Echipa Austriei avea programat un antrenament, care a fost întârziat cu o oră din cauza ploii. După mai multe eforturi ale jucătorilor, din cauza inundației de pe teren, fotbaliștii au fost nevoiți să renunțe la antrenamentul oficial. Atât echipa Austriei, cât și echipa Macedoniei de Nord, s-au deplasat spre stadionul Ghencea pentru a-și termina antrenamentul.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole