Eveniment cultural la Craiova: Festivalul internațional Shakespeare ediția a 13-a

La Craiova, a început Festivalul Internațional Shakespeare, ediția a 13-a. Deschiderea oficială a Festivalului a avut loc la Teatrul Național ”Marin Sorescu”, sala ”Amza Pellea”, cu mult așteptata producție 887 (fotocover din reprezentanție), un spectacol scris, regizat și interpretat de Robert Leage, prezentat de Compania Ex Machina, Quebec.

În Festival sunt programate 160 de evenimente, în perioada 19 – 29 mai, desfășurate în peste 20 de spații, indoor&outdoor.

În programul Festivalului sunt înscrise expoziții de carte – Cărțile fundamentale: Biblia și operele complete ale lui Shakespeare – , de fotografie – Shakespeare for ever, Shakespeare for me (Mihaela Marin) -, de pictură și de costume elisabetane.

De asemenea, sunt programate spectacole de teatru puse în scenă de mari regizori, proiecții de filme în aer liber, dezbateri și conferințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...