EXCLUSIV. Amantlâc de top în politica bucureșteană și high-life-ul dâmbovițean

Declanșarea anul trecut a epidemiei de coronavirus a coincis și cu începerea unui amantlâc de top în politica bucureșteană care a luat prin surprindere high life-ul dâmbovițean.

Povestea de iubire a început sub umbrela unui mare partid din România și a devenit explozivă încă de anul trecut, dar, pentru moment, PUTEREA nu va da numele personajelor și nici filmările acestui amantlâc care va zgudui lumea bună a Capitalei.

El provincial, cu ghiocei la tâmple, aparent timid, dar avid de putere, a început să fie atras de o  tânără care deja bifase două căsătorii. Ea, o tânără provincială din aceeași zonă cu el, inițial fără prea mari pretenții, a simțit imediat aerul tare al Capitalei după ce a fost dusă la altar de un primar divorțat și cu doi copii de pe malul Dâmboviței.

El s-a visat tot timpul un „El Lidero Maximo”, dar, în același timp și un Rică Venturianu, numai că locul Iunion-ului din „O scrisoare pierdută” a lui Ion Luca Caragiale a fost luat o de vilă din centrul Capitalei, dar și de un alt „hogeac” de la marginea Bucureștiului.

Ea, având jumătate din anii lui, adică cam de vârstă cu fiul provincialului Rică Venturianu, aplică cu sfințenie proverbul „prima dragoste a cuiva este întotdeauna perfectă până când apare a doua iubire”. Și la ea a apărut oficial o a treia, adică liderul de partid.  

El, noul Rică Venturianu, este înnebunit după Zița primarului bucureștean, dar mai ales de amorul ei, fapt pentru care de luni bune joacă sceneta din opera lui nenea Iancu Caragiale: „Sunt nebun de amor; da, fruntea mea î-mi arde, tâmplele-mi se bat, sufer peste poate, parcă sunt turbat.”

El, turbat în iubire, crede și speră să fie cât mai mult timp în inima ei și nu doar cele patru anotimpuri. Ea, inimă zburdalnică, a înțeles când a venit în București că, iubirea, ca și ploaia, nu-și alege iarba pe unde cade, adică scopul scuză mijloacele doar bani să iasă.

Acum, „O scrisoare pierdută” se joacă încă cu casa închisă pe scena unui mare partid din România, dar, în curând, PUTEREA va în vânzare și bilete, adică imaginii, de la telenovela dintre liderul politic „nebun de amor” și inima zburdalnică a Cenușăresei din provincie.

18 COMENTARII

  1. Nu ne mai mira nimic in ziua de azi , așteptam cu nerăbdare personajele și dovada 🤣🤣🤣. Pe foamea asta , dacă nu te duce capul sa faci ceva cu viața ta este mai bine sa te prefaci ca iubești un bătrânel . Dar domnul politician sa fie atât de naiv ? Dacă era om de rând și conducea o mașina așa mai de oameni ca noi , oare tot se îndrăgostea Domnița de el ???

  2. Doua căsătorii ratate , sa speram ca domnul politician sa nu și o rateze pe a lui ca ar fi păcat sa se lase intimidat de o femeie care nu l vrea pe el , vrea ce are el …. băgați va mințile in cap oameni buni ca pierdeți și timp și bani și Ferească Dumnezeu și familia .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...