EXCLUSIV | Cum au petrecut PSD-iștii alegerea liderului PSD Buzău, Lucian Romașcanu

Mai mulți miniștri și parlamentari au participat la petrecerea dată în stil mare de Lucian Romașcanu, după ce acesta a fost ales președinte al PSD Buzău. Jurnaliștii Puterea.ro le-au spart petrecerea social democraților, astfel că aceștia s-au mutat într-o altă parte a localului, iar alții au plecat.

Petrecere pe stil mare pentru social democrați. După ce Lucian Romașcanu a fost ales în unanimitate de voturi, a dat o petrecere la un local de fițe din centrul Buzăului. Printre participanți s-au numărat Vasile Dâncu – fostul Ministru al Apărarii, Constatin Toma – Primarul Municipiului Buzău, Laurențiu Țepeluș – deputat, Romeo Lungu – deputat, Petre Adrian Robert – vicepreședinte Consiliul Judeațean Buzău, Cristea Constantin – subprefectul județului Buzău și alte persoane importante și influnete din lumea PSD, printre care funcționari publici cu salarii grosolane, precum Poșta Română.

La petrecerea PSD-iștilor a participat și liderul național, Marcel Ciolacu, dar acesta a petrecut doar în prima parte a serii.

În timp ce social democrații se distrau, jurnaliștii Puterea.ro le-au spart petrecerea, iar astfel s-au mutat într-o altă parte a localului. Puțin după miezul nopții, unii dintre petrecăreți au preferat să plece cu taximetre, iar alții și-au chemat șoferii pentru a merge în drumul spre casă, datorită faptului că se temeau să se suie sub influența alcoolului la volan.

De menționat că în fața restaurantului de lux, două autoturisme, printre care unul al Ministerului Culturii, au stat permanent cu motorul aprins, preț de câteva ore bune, combustibilul fiind decontat din bani publici.

Lucian Romașcanu, ales președinte al PSD Buzău cu unanimitate de voturi

Unicul candiadat pentru șefia organizației județene a PSD Buzău, Lucian Romașcanu, deținea funcția de președinte interimar, fiind desemant în funcție la scurt timp după ce Marcel Ciolacu a ales să conducă PSD la nivel național.

La conferința organizată de PSD Buzău cu ocazia alegerilor au participat mai mulți lideri ai partiduluiu în frunte cu Marcel Ciolacu, Petre Daea, Vasile Dâncu, Adrian Câciu, Marius Budăi, Mihai Tudose, Gabriela Firea care au rostit mai multe discursuri laudative la adresa lui Lucian Romașcanu, înainte de inițierea votului.

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a fost ales în unanimitate de voturi de cei 370 de delegaţi prezenţi.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...