Exclusiv. Directorul Romsilva joacă alba-neagra cu destinul unui fost director general al RNP

Directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor (RNP) – Romsilva, Teodor Țigan, a demonstrat și demonstrează în continuare că pentru el respectarea legilor este doar un hobby, fapt pentru care joacă alba-neagra cu documentele pe care le semnează în numele regiei.

Teodor Țigan: „Dl. Dumitru nu a avut raporturi de muncă cu Romsilva”

Consiliul Național de Combatere a Discriminării (CNCD) a primit recent un document incredibil semnat și parafat de către directorul general Teodor Țigan  privind situația contractuală a fostului director al RNP, Ion Dumitru (vezi documentul în facsimil).

„Dl. Dumitru nu a avut raporturi de muncă cu Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, ci cu Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice”, a menționat scris Teodor Țigan. Practic, fostul director Ion Dumitru a sesizat CNCD pe motiv că este discriminat, adică nu i se recunoaște dreptul la muncă în cadrul RNP.

Aberațiile și omisiunile intenționate ale lui Teodor Țigan

Numai că actualul director general al Romsilva uită un singur lucru și anume că Ion Dumitru a fost director general al RNP între 2003 și 2004, ulterior ajungând deputat timp de două mandate până în 2012, și după 14 ani de procese s-a dovedit că acuzațiile care i-au fost aduse au fost neîntemeiate.

Mai mult, Ion Dumitru a avut contract de performanță încheiat cu Regia Națională a Pădurilor încheiat pe data 11.08.2003 iar indicatorii de performanță au fost aprobați de Ministerul Agriculturii, Pădurilor, Apelor și Mediului.

De asemenea, în Hotărârea de Guvern nr. 1.526 din 23 septembrie 2004 pentru aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli rectificat pe anul 2004 al RNP se menționează foarte clar că este un „fond de salarii aferent conducătorului agentului economic potrivit art. 7 (2) din OUG 79/2001”.

Cu toate că aceste documente stipulează foarte clar că Ion Dumitru a fost director general al RNP, actualul director Teodor Țigan refuză să recunoască că fostul deputat PSD de Dâmbovița a condus Romsilva între 2003 și 2004.

De ce oare? Din prostie sau din interese obscure? Sau poate, fără să își dea seama încearcă să facă jocuri cu finalizare penală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole