EXCLUSIV! Luptă mare pe "atențiile" din CNAIR

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos la concurs șase posturi de ingineri economiști și șase posturi de controlori de trafic în cadrul Agențiilor de Control și Încasare.

Din păcate, nu salariile sunt miza din Compania Națională de Administrare a Infrastructurii. Conform informațiilor intrate în posesia ziarului puterea.ro, pentru 6 posturi controlori trafic au fost înscriși 32 de candidați, din care un post este pentru Agenția de Control și Încasare Nădlac.

Numai pentru postul de la ACI Nădlac sunt 10 persoane înscrise. “Țara nu mai geme de ingineri, au fost 6 posturi de ingineri și economiști dar pentru aceste posturi au fost doar cinci candidați, un post neocupat. Un inginer are salariul mult mai mare decât un controlor cu 1.500 lei”, ne-au declarat surse din cadrul CNAIR.

Angajații de la Agențiile de Control și Încasare din cadrul CNAIR au devenit celebri după ce au fost acuzaţi că au luat şpagă de la trupa AC/ DC, ulterior aceștia au fost achitaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole