EXCLUSIV. Mina ”Scheletu” făcut KO de Petre Daea: George Sava ejectat de la șefia ADS

Ca urmare a aranjamentelor imobiliare țesute în ultima perioadă de liderul interimar al PSD Giurgiu, Marian Mina ”Scheletu”, cu directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), George Sava, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a făcut azi o mutare bombă.

Conducere interimară duală la ADS

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, l-a demis astăzi pe directorul general al ADS, George Sava. De fapt, nu este o demitere în adevăratul sens al cuvântului, ci practic Petre Daea a refuzat să-i mai prelungească lui George Sava detașarea de șase luni de la Primăria Buzău la șefia ADS.

În locul acestui, timp de o săptămână, conducerea ADS va fi asigurată de către șeful Serviciului juridic, Stelian Naciatti, și Marius Ionuț Copoescu, sef Serviciu Fond Funciar.

Aranjamentele lui Mina ”Scheletu” stricate de Daea

PUTEREA a semnalat faptul că Agenția Domeniilor Statului (ADS) condusă de buzoianul George Sava va scoate la licitație, în luna august, circa 12.000 ha de teren pentru concesiune, urmând ca până la jumătatea lunii septembrie 2022 să fie semnate deja contractele.

Din cele 12.000 ha scoase la licitație spre concesionare, aproape 2.000 de hectare și o baltă de 74 de hectare se află în județul Giurgiu și urmează să fie adjudecate de un primar și câțiva oameni de afaceri susținuți și garantați de Marian Mina ”Scheletu”.

Ca totul să meargă ca pe roate, șeful ADS, George Sava, a mers personal în Giurgiu, mai exact la Mârșa, ca să aranjeze ”ploile” pentru Mina ”Scheletu”, dar șeful ADG Giurgiu, Gabriel Olteanu, a refuzat să facă jocurile celor doi pe motiv de ilegalitate. Astfel, prin mutarea de astăzi, ministrul Petre Daea a stricat toate jocurile lui Marian Mina ”Scheletu”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...