EXCLUSIV. Poliția Română, paznicul de vânătoare al directorilor din Romsilva

Conducerea Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva, adică directorul general Teodor Țigan și directorul adjunct Cezar Răduță, a participat în weekend la o partidă de vânătoare în apropierea Capitalei, nu știm dacă era sau nu legală, dar cert, a fost supravegheată de o mașină a Poliției Române. De ce oare?

Defilarea auto de la Brănești

Complexul de vânătoare ”Pasărea” de la Brănești-Ilfov, aflat sub tutela Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva, a fost luat cu asalt în weekend de mulțime de VIP-uri din domeniul silvic și nu numai. Rând pe rând, jeepuri, limuzine de lux și autoturisme de teren ale conducerii Romsilva, dar și a unor directori din țară au venit să-și încerce norocul la căprior, mistreț, șacal sau vulpe în țarcul de peste 1.200 ha de la Pasărea (vezi FOTO și filme).

Maeștrii de ceremonie au fost cei doi directori din fruntea Romsilva, Teodor Țigan și Cezar Răduță, iar printre participanți s-au aflat și directori ai direcțiilor silvice Argeș și Ilfov, dar și VIP-uri de la Consiliul Județean Ilfov.

Însă, toată această desfășurare de forțe de la Brănești a fost supervizată permanent de o mașină de poliție (MAI-51999). De ce a stat mașina de poliție acolo la intrare în Complexul ”Pasărea” Brănești și ce ”vedetă” politică sau de afaceri avea nevoie de protecția Poliției? Numai ministrul de Interne Lucian Bode ne poate da o explicație despre staționarea echipajului de poliție pe durata acestei partide vânătoare?

Cezar Răduță, în weekend vedetă la vânătoare, luni trimis în judecată de DNA

În schimb, un lucru a fost cert: directorul general adjunct al RNP-Romsilva, Cezar Răduță a primit un telefon în plină partidă de vânătoare și a părăsit în grabă complexul de la Pasărea.

Luni, Cezar Răduță a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită și abuz în serviciu. Însă, potrivit informațiilor noastre, cei care au participat la această partidă de vânătoare au împușcat câțiva mistreți, vreo două vulpi și câte cu căprior și un cerb lopătar.

Poate totuși ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, va clarifica în ce condiții s-a desfășurat această partidă de vânătoare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...